Laat ons uw ervaring verbeteren

Bij Efendys FoodBar hechten we veel waarde aan uw feedback, vragen en opmerkingen. We staan altijd klaar om met u in contact te komen en uw ervaring te verbeteren. Hier zijn verschillende manieren waarop u met ons in contact kunt komen:

Bezoek ons adres:

Efendys FoodBar

Vughterstraat 115

5211 GA 's-Hertogenbosch

Bel ons:

Hebt u dringende vragen of wilt u een reservering maken? Bel ons gerust op (073) 613 43 53.

Stuur Een e-mail:

Voor meer gedetailleerde vragen of speciale verzoeken, kunt u ons een e-mail sturen naar info@efendys-foodbar.nl. We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren.

Volg ons op sociale media:

Blijf op de hoogte van onze nieuwste updates, speciale aanbiedingen en evenementen door ons te volgen op Instagram en facebook.

Kom langs:

Niets verslaat een persoonlijk bezoek! We nodigen u uit om langs te komen, ons vriendelijke personeel te ontmoeten en te genieten van de gastvrijheid van Efendys FoodBar.

Laat uw feedback achter:

We horen graag uw mening. Laat een recensie achter op Google om uw ervaring te delen en ons te helpen onze dienstverlening te verbeteren.

Bij Efendys FoodBar streven we ernaar om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Neem contact met ons op en laat ons weten hoe we uw bezoek nog specialer kunnen maken!

Efendys Foodbar

Vughterstraat 115

5211 GA 's-Hertogenbosch

(073) 613 43 53

info@efendys-foodbar.nl